Crimsonic -lippuarvonta

🏆 VOITA LIPUT LIIGAFINAALIIN 🏆

Haluatko mennä katsomaan Pelicansin tai Tapparan finaalimatsia? Me arvotaan kaksi lippua kummankin joukkueen kotipeliin ja mukana arvonnassa olet kun:
✅ Seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa tai TikTokissa (saat myös seurata kaikissa kanavissa jos huvittaa 😊)
✅ Kuuntelet allaolevan linkin kautta meidän lätkäbängerin ‘I Wanna Win (WHC Anthem)’ ja kommentoit vähintään yhdessä kanavassa tämän julkaisun alle montako kertaa biisissä mainitaan sana “WIN”.
✅ Mainitset kumman joukkueen matsiin haluat liput: Pelicans – Tappara ma 22.4. (2. finaalimatsi) tai Tappara – Pelicans ke 24.4. (3.finaalimatsi).

Se on siinä! Mutta koska meillä on kaksi lippua per peli, niin kenen kanssa menisit matsiin? Kaverisi voi myös osallistua ja parantaa teidän mahdollisuuksia. 😁

Onnea just sulle ja kohta jo huudat hallilla I WANNA WIN! 🔥🏒🥅

Kuuntele “I Wanna Win (WHC Anthem)” suoratoistopalveluissa!


Arvonnan säännöt:
1. Kilpailuaika: 18.4.2024 klo 12:00 – 20.4.2024 klo 20:00
2. Arvonnan järjestäjä: Crimsonic
3. Palkinnot:
* 1 x 2 kpl pääsylippuja Pelicans-Tappara -otteluun 22.4.2024, arvo: 119 €
* 1 x 2 kpl pääsylippuja Tappara-Pelicans -otteluun 24.4.2024, arvo: 74 €
* Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
4. Arvontaan voi osallistua omalla Facebook-, Instagram- tai Tiktok-tunnuksella. Osallistuminen edellyttää järjestäjän profiilin seuraamista ja lisäämällä kilpailukysymyksen vastaus kommenttina järjestäjän kilpailuun liittyvään postaukseen. Vain yksi kommentti / kilpailija / somealusta huomioidaan arvonnassa.
5. Voittajat valitaan arpomalla kaikkien oikeiden ja muut osallistumisehdot täyttäneiden vastausten kesken.
6. Voittajien nimet/nimimerkit voidaan julkaista Crimsonicin sosiaalisessa mediassa
7. Voittajille ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Facebookissa/Instagramissa/Tiktokissa. Jos voittaja on estänyt yksityisviestien vastaanottamisen, tai ei toimita järjestäjälle yhteystietojaan palkinnon toimitusta varten 22.4. klo 12:00 mennessä, kyseinen palkinto arvotaan uudelleen.
8. Arpajaisverosta vastaa arvonnan järjestäjä
9. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä sivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.
10. Meta ja Tiktok eivät ole millään tavalla osapuolina kilpailussa